VIDEO Spărgător de locuinţe, reţinut în Bucureşti, în timp ce avea asupra sa 350 de chei. Bărbatul dădea două „lovituri” pe săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spărgătorul dăduse mai multe spargeri în Sectorul 6 al Capitalei
Spărgătorul dăduse mai multe spargeri în Sectorul 6 al Capitalei

Un spărgător de locuinţe, în vârstă de 49 de ani, a fost prins de poliţişti pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei, în timp ce avea asupra sa nu mai puţin de 350 de chei, de diferite tipuri şi modele.

„S-a procedat la supravegherea acestuia, la data de 24 mai a.c., în jurul orei 08.00 bărbatul fiind observat în timp ce pleca de la adresa de domiciliu, având asupra sa o pungă din plastic de culoare neagră. La data menţionată, în jurul orei 12.30, după ce a încercat să pătrundă în mai multe scări de bloc, de pe diferite străzi din sectorul 6, bărbatul a fost observat în timp ce a intrat într-un bloc, de unde a ieşit aproximativ o oră mai târziu, având asupra sa un rucsac pe care nu îl avea la vedere în momentul intrării în bloc", arată Poliţia Capitalei.

Poliţiştii l-au legitimat şi i-au verificat bagajul. Astfel, au găsit asupra acestuia aproximativ 350 de chei, de diferite tipuri şi modele. După verificări, agenţii îl suspectează pe bărbat de comiterea a trei infracţiuni, în perioada 26 aprilie – 25 mai 2018.

Astfel, pe 26 aprilie o femeie a sesizat poliţiştii Secţiei 22 cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, prin folosirea de chei mincinoase sau adevărate şi prin forţarea uşii de acces, şi au furat mai multe bunuri, printre care un laptop cu dispozitivul de alimentare, un telefon mobil împreună cu încărcătorul, bijuterii din argint, o sticlă de băuturi spirtoase, parfumuri şi o geantă de damă, în valoare totală de 1.500 de lei.

Pe 11 mai, o femeie a sesizat faptul că persoane necunoscute au încercat să patrundă în locuinţa de reşedinţă, rupând butucul de la sistemul de închidere al uşii de acces, fără a reuşi să pătrundă în interior.

Pe 18 mai., victima a sesizat că persoane necunoscute, profitând de faptul că uşa locuinţei victimei a fost probabil lăsată neasigurată sau folosind chei potrivite, au pătruns în interiorul garsonierei situate în sectorul 6, de unde au sustras apartură electronică şi alte bunuri, în valoare totală de 6.000 de lei.

Poliţiştii au făcut percheziţii joi la locuinţa bărbatului şi au ridicat mai multe bunuri, printre care aparate electronice, bijuterii, parfumuri, despre care există suspiciunea că provin din infracţiuni, dar şi mai multe dispozitive confecţionate artizanal ce ar fi putut fi folosite la furturile din locuinţe.

Bărbatul a fost reţinut şi urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite