FOTO Protest în Piaţa Victoriei din Capitală: „Oprim codul penalilor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un protest organizat de Comunitatea „Corupţia ucide“, sub sloganul „Oprim codul penalilor! Stop, penalilor”, are loc, marţi seară, în Piaţa Victoriei din Capitală. Manifestaţia vine după ce Senatul a adoptat în regim de urgenţă modificări ale Codului penal.

UPDATE 20:09 Protestatarii, al căror număr este de circa 300, fluieră în vuvuzele şi scandează „Hoţii stau la puşcărie, în democraţie”, „PSD, ciuma roşie” şi „Analfabeta".

Pprintre manifestanţi se află deputatul Nicuşor Dan, potriit News.ro.

UPDATE 19:30 Peste o sută de persoane s-au adunat în faţa clădirii Guvernului, protestând faţă de modificările adoptate de Senat referitor la Codul penal prin care s-ar dezincrimina parţial infracţiunea de abuz în serviciu.

---

„Au votat Codul Penal la Senat. Au votat ca Dragnea şi ceilalţi penali să fie salvaţi! Urmează votul din Camera Deputaţilor. Dacă şi tu crezi că România merită mai mult decât să fie ţara în care hoţii fură nestingheriţi, dacă şi tu vrei o ţară în care fiecare dă socoteală pentru ce face, hai să îi oprim! Ne-au furat tot! II lasam sa ne fure si viata?!”, este mesajul organizatorilor.

Modificările la Codul penal au fost adoptate de Senat, în sesiune extraordinară. Proiectul va merge din nou la „comisia Iordache" pentru încă un raport, pentru Camera Deputaţilor, apoi va primit votul decizional în plenul Camerei, cel mai probabil chiar joi, când este programată sesiune de vot final.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite