Poliţiştii bucureşteni fac percheziţii la o grupare specializată în prostituţie şi proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii bucureşteni fac şapte percheziţii domiciliare în această dimineaţă FOTO Adevărul
Poliţiştii bucureşteni fac şapte percheziţii domiciliare în această dimineaţă FOTO Adevărul

Poliţiştii bucureşteni specializaţi în investigaţii criminale fac şapte percheziţii domiciliare în această dimineaţă cu scopul de a destructura o grupare specializată în fapte de prostituţie şi proxenetism. De asemenea, poliţiştii vor pune în executare un mandat de aducere în Bucureşti şi judeţul Călăraşi, arată un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Acţiunea se desfăşoară în contextul în care, în perioada martie – mai a acestui an, s-au obţinut date şi informaţii cu privire la activitatea infracţională a membrilor unui grup suspectat de proxenetism şi prostituţie.

Potrivit poliţiştilor, mai multe femei ar fi întreţinut raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi în schimbul unor sume de bani, în incinta unor locaţii închiriate de către proxeneţi, din Municipiul Bucureşti, în acest mod câştigându-şi principalele mijloace de existenţă.

De asemenea, poliţiştii Capitalei au obţinut date conform cărora şase persoane ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către femeile sus-menţionate, prin racolarea de clienţi cu care acestea întreţineau raporturi sexuale contra cost şi obţinerea de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei.

Clienţii ar fi fost racolaţi prin anunţuri postate pe internet sau în ziare, prin care se ofereau servicii sexuale la preţuri cuprinse între 100 şi 150 lei pe oră.

Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite