Articol publicitar

Plaza România şi Bucureşti Mall anunţă noi deschideri de magazine în luna aprilie

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureşti Mall, cel mai iubit centru comercial din capitală si Plaza România, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături, deschid luna aprilie cu două noi inaugurări de magazine, ce vor completa cu succes oferta de fashion şi vor oferi consumatorilor motive în plus de a se bucura de cumpărături.

Astfel, un nume cu o prezenţă puternică la nivel internaţional - TIMEOUT, va deschide magazine în luna aprilie în ambele centre comerciale, în timp ce MOA, renumitul brand de accesorii fashion, cu o retea compusă din 350 magazine la nivel mondial, se va alătura Bucureşti Mall începând cu aceeasi lună.

“Dorim ca Bucureşti Mall să reprezinte prima alegere pentru clienţii săi, un spaţiu plin de culoare, forme şi produse, pentru cele mai exigente gusturi. Suntem încântaţi să putem completa mixul de chiriasi cu două brand-uri reprezentative pentru zona de fashion, acest lucru reprezintă un pas firesc în dezvoltarea şi repoziţionarea centrului comercial. Ne bucuram că putem aduce un plus de valoare mall-ului nostru, dar şi varietatea ofertei, adaptată nevoilor consumatorilor”, Răzvan Gaiţă, General Manager Anchor Grup.

image

TIMEOUT crede cu tărie că un brand autentic ar trebui să fie un sinonim al hainelor confortabile, excepţionale. TIMEOUT  a luat naştere în 1992, în California şi revine pe piaţa locală sub administratia echipei Kenvelo, care mai include în portofoliu brandul omonim, Lee Cooper, Tom Tailor, Brioche Doree si Mim Paris. Reţeaua naţională TIMEOUT cuprinde la acest moment  9 magazine.  În Bucureşti Mall, retailerul californian va ocupa un spaţiu de 160 metri pătraţi şi va fi deschis la etajul 1 al centrului comercial, în timp  ce magazinul din Plaza Romania va avea o suprafaţă de 162 metri pătraţi.

“Suntem deosebit de încrezatori în cele două noi magazine ce vor fi deschise in cadrul Anchor. Avem  o experienţă lungă şi placută în aceaste centre comerciale, în Bucureşti Mall fiind încă de la început. Am ales locaţii de top, accesibile clienţilor nostri. Am ales centre comerciale puternice, care suntem siguri că ne vor ajuta foarte mult să creştem nivelul accesibilităţii produselor din toate punctele de vedere.” - Philippe Besadoux, General Manager Timeout România.

image

MOA, brandul francez de accesorii şi fashion, deţine la ora actuală peste 350 de magazine în mai mult de 15 ţări. Echipa de stilişti MOA Paris, propune în fiecare sezon colecţii irezistibile, pline de culoare, ce permit fiecărei femei să-şi aleagă accesorii practice, dar în acelaşi timp sofisticate, adaptate vieţii active urbane. În Bucureşti Mall, brandul MOA va ocupa o suprafaţă de 50 mp, iar magazinul va fi deschis la etajul 1 al centrului comercial.

Sunt mândru să vă anunţ deschiderea celui de-al 8 lea magazin în România pentru femeile care nu au un magazin MOA  aproape de ele în aceasta zonă, mai ales ca este un mall unde sunt prezente toate mărcile internaţionale”, Stéphane LAHAYE, Administrator MOA.

Începând cu anul 2013, Bucureşti Mall si Plaza Romania au intrat într-un amplu proces de repoziţionare, ce vizează implementarea unor noi strategii inovative atat la nivel comercial dar şi de marketing. În plus, în luna iunie a acestui an, este programată începerea lucrărilor de renovare a centrelor comerciale.

***

Bucuresti Mall este parte din Grupul Anchor, prezent în România din anul 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidenţiale şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania primul centru comercial modern la nivel local, Bucureşti Mall. De asemenea, grupul deţine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.

www.bucurestimall.com.ro

https://www.facebook.com/bucurestimall?ref=hl

www.plazaromania.ro

https://www.facebook.com/plazaromania

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite