Percheziţii în Bucureşti şi în Ialomiţa la o grupare specializată în trafic de minori şi proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii ar fi racolat mai multe tinere, printre care şi minore, pe care le-ar fi obligat să se prostitueze
Suspecţii ar fi racolat mai multe tinere, printre care şi minore, pe care le-ar fi obligat să se prostitueze

Mai multe percheziţii au loc, joi dimineaţă, în Bucureşti şi în judeţul Ialomiţa, într-un dosar de trafic de minori şi proxenetism, fiind vizată o grupare care a acţionat atât pe teritoriul României, cât şi pe cel al Spaniei.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) fac, joi, 12 percheziţii la persoane care ar fi obligat mai multe tinere să se prostitueze, printre zonele din Capitală controale de membrii grupării fiind Lizeanu şi străzile din apropierea Academiei de Poliţie.

Surse judiciare au precizat că, tinerele, unele dintre ele minore, erau obligate să stea pe stradă şi să racoleze clienţi, în zona Lizeanu, pe străzile din zona Academiei de Poliţie, precum şi pe străzile Padina şi Privighetorilor, din apropierea DN1 Bucureşti - Ploieşti, dar şi în zona Scala din centrul Capitalei.

Aceste zone erau controlate de membrii grupării, care percepeau şi o taxă între 50 şi 200 de lei de la fiecare prostituată care venea să racoleze clienţi.

Sursele citate au precizat că grupul a fost constituit în 2007, de Marioara Constantin, zisă Bistriţa, şi Gheorghiţă Iulian Ilie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite