O familie de români a murit într-un accident în estul Ungariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în apropiere de oraşul Karcag FOTO Arhivă
Accidentul a avut loc în apropiere de oraşul Karcag FOTO Arhivă

Un bebeluş de şase luni şi patru adulţi şi-au pierdut viaţa duminică, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autovehicul SUV în apropiere de oraşul Karcag, în estul Ungariei.

Autovehiculul SUV, înmatriculat în Franţa şi condus de un cetăţean din Republica Moldova, se îndrepta spre Debreţin, pe autostrada M4, când a schimbat banda de circulaţie din motive necunoscute şi a intrat în coliziune cu vehiculul în care se aflau cetăţenii români şi care venea din sens opus.

Dintre cele cinci persoane care se aflau în vehiculul înmatriculat în Ungaria, patru adulţi au murit pe loc şi bebeluşul a fost transportat de urgenţă la spital cu un elicopter, au precizat autorităţile maghiare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului din Debreţin, copilul a suferit răni grave la cap şi a decedat trei ore mai târziu în pofida eforturilor doctorilor de a-l salva.

Niciuna dintre cele trei persoane care se aflau în autovehiculul înmatriculat în Franţa nu a fost rănită. Şoferul maşinii, în vârstă de 24 de ani, a fost reţinut de poliţie, informează MTI citată de Agerpres.

Potrivit primelor informaţii, două dintre victimele adulte erau cetăţeni români, iar celelalte două aveau dublă cetăţenie, ungară şi română. Se pare că victimele erau din Miercurea Ciuc şi trei dintre ele aveau acelaşi nume de familie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite