UPDATE O ambulanţă s-a răsturnat pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. Trei persoane au fost rănite uşor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O ambulanţă s-a răsturnat în Capitală  FOTO Adevărul
O ambulanţă s-a răsturnat în Capitală  FOTO Adevărul

O ambulanţă din Dâmboviţa, care transporta la spital o persoană cu hemofilie, s-a răsturnat în zona Iancu de Hunedoara din Capitală. Asistenta, şoferul şi pacientul au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, însă cel din urmă urmează să fie dus la Spitalul Fundeni.

UPDATE Din primele informaţii, se pare că cei trei au suferit răni uşoare, însă urmează să fie supuşi unor investigaţii, a spus medicul Manuela Guran.

Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa a declarat, potrivit Mediafax, că salvarea implicată în accident avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar şoferul a respectat legislaţia rutieră.

„Salvarea implicată în accidentul din Bucureşti este o maşina de tip B şi plecase din staţia de salvare Târgovişte spre Centrul de Primiri Urgenţe Găeşti, de unde a preluat un pacient cu hemofilie, iar ulterior s-a îndreptat spre Institutul Hematologic Fundeni din Bucureşti. În salvare erau şoferul, o asistentă şi pacientul, iar conducerea Ambulanţei Dâmboviţa susţine că maşina avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi că şoferul a respectat legislaţia rutieră. În urma accidentului pacientul şi asistenta au suferit traumatisme minore şi excoriaţii superficiale, iar şoferul are o fractură la antebraţul stâng”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa, Silviu Gotea.

El a precizat că pacientul bolnav de hemofilie va fi transportat cu o altă ambulanţă la Institutul Hematologic Fundeni din Bucureşti, pentru tratament, iar o platformă de tractare trimisă de la Târgovişte va prelua salvarea din Bucureşti şi o va duce la sediul instituţiei.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, „accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, acolo unde o ambulanţă în care nu se afla niciun pacient, a intrat în coliziune cu un Ford. Impactul a fost foarte puternic. Deocamdată, nu ştim exact câte persoane au fost rănite. La faţa locului au ajuns echipele de intervenţie, iar noi vom afla în scurt timp informaţiile care au dus la producerea impactului“.

Circulaţia în zonă a fost oprită pentru aproximativ 20 de minute.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite