Nou termen în procesul în care iubita lui Dragnea, Dăncilă, Firea, Olguţa Vasilescu şi Carmen Dan cer daune jurnaliştilor de la Times New Roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou termen în procesul în care iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu şi Carmen Dan cer daune jurnaliştilor de la Times New Roman are loc, luni, la Tribunalul Bucureşti.

Acţiunea în instanţă a fost înregistrată la 30 aprilie, după ce, în 25 aprilie, site-ul Times New Roman a fost amendat de Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru injurii la adresa partenerei lui Liviu Dragnea, Irina Tănase.

Vizaţi de demersul Irinei Tănase, Vioricăi Dăncilă, Gabrielei Firea, Liei Olguţa Vasilescu şi al lui Carmen Dan sunt  Infnt Media SRl, care administrează Times New Roman, administratorul firmei,  redactorul - şef şi redactorul Ovidiu Eftimie.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a decis aplicarea sancţiunii contravenţionale în cuantum de 5.000 de lei pentru Infant Media SRL, care administrează publicaţia, cu 5.000 de lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul şef şi 3.000 lei pentru administratorul Infant Media SRL şi obligaţia de a publica pe www.timesnewroman.ro un rezumat al hotărârii în speţă (pentru o perioadă de 30 de zile) precum şi în două cotidiene naţionale.

"Articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro, din data de 12.03.2018, cu titlul “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-işti, …’’, prin care se creează o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD reprezintă discriminare şi încalcă dreptul la demnitate al acestora conform art. 2, alin.1. şi art 15. din O.G. 137/2000, republicată".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite