UPDATE Mircea Albulescu a fost externat luni dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Albulescu a fost transportat la spital FOTO Adevărul
Mircea Albulescu a fost transportat la spital FOTO Adevărul

Actorului Mircea Albulescu i s-a făcut rău duminică seară, în apropierea Academiei de Ştiinţe Economice din Bucureşti, iar medicii de pe ambulanţă sosiţi la faţa locului au decis să-l transporte la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului Floreasca din Bucureşti, actorul a fost externat luni dimineaţă.

UPDATE 11:00 Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca a declarat că, după ce a fost supus unor noi investigaţii, luni dimineaţă, medicii au stabilit că starea lui Mircea Albulescu este bună şi că poate fi externat.

Astfel, după ce au fost întocmite toate actele de externare, Mircea Albulescu a putut pleca de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

UPDATE 09:00 Actorul va fi externat cel mai probabil luni la prânz, după ce va fi supus unor investigaţii medicale, a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală.

„Pacientul va fi externat cel mai probabil luni la prânz, nu înainte de a fi supus unor investigaţii medicale", a declarat Opriţa.

UPDATE 22:45 Starea actorului este una stabilă, dar acesta va rămâne sub supraveghere medicală în cursul nopţii. Potrivit medicului său, citat de România TV, "nu sunt probleme speciale de sănătate în acest moment". 

După investigaţii, medicii au stabilit că actorul a leşinat în zona Academiei de Studii Economice din Capitală, iar când a ajuns echipajul medical actorul avea tensiunea mărită.

În urma analizelor care îi vor fi făcute la spital se va decide dacă Mircea Albulescu rămâne sau nu internat la spitalul Floreasca.

„Diagnosticul pus la spital este status postlipotimic. Este mai bine. Medicii i-au recomandat să rămână în spital pentru supraveghere medicală", a declarat managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, profesorul Radu Macovei.

Lipotimia reprezintă pierderea de scurtă durată a conştienţei şi apare de obicei printr-un mecanism reflex, ca urmare a scăderii oxigenării cerebrale, în diverse condiţii, printre care aglomeraţie, încăperi aglomerate şi neaerisite, dar şi în condiţii de stres, de suprasolicitare.

Duminică, actorul a participat la o întâlnire a marilor artişti, organizată de Sfântul Ion de omul de afaceri Ion Antonescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite