Mama lui Şerban Huidu a murit la 58 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu FOTO Adevarul
Şerban Huidu FOTO Adevarul

Familia lui Şerban Huidu a fost lovită de o nouă tragedie. Mama fostului cârcotaş, Daniela Sabina Ghencea, a murit la doar 58 de ani, după o luptă de cinci ani cu cancerul.

Daniela Sabina Ghencea s-a stins din viaţă în weekend, la vârsta de 58 de ani, răpusă de cancer. 

Medicii din România o diagnosticaseră cu această boală în urmă cu cinci ani. Cei doi fraţi, Şerban şi Vlad, şi-au dus mama într-o clinică din Viena, unde, în urma unui tratament cu citostatice, reuşise să ţină boala sub control. 

În ultimul an, aceasta revenise la locul de muncă, la Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare din Bucureşti, însă, în urmă cu o lună, boala a recidivat.

Tragedia a fost cunoscută doar de rudele şi apropiaţii familiei Huidu, care au încercat din răsputeri ca vestea să nu ajungă în presă. Această dramă vine la doar câteva zile după ce tatăl fostului prezentator al emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“, Florin, a ajuns la spital cu răni pe faţă şi la mână, după ce a fost atacat pe terasa pe care o deţine în Capitală. Agresorul a lovit-o şi pe actuala soţie a fostului membru PP-DD, Mirela, care a avut, de asemenea, nevoie de îngrijiri medicale.

Sabina Daniela Ghencea (foto dreapta/sursă: l2.yimg.com) şi Florin Huidu au divorţat în 1991. Tatăl lui Şerban s-a recăsătorit în urmă cu câţiva ani cu Mirela Bianca.

Daniela Sabina Ghencea FOTO l2.yimg.com

Trupul neînsufleţit al Danielei Ghencea va fi adus de la Viena şi depus la Biserica Elefterie din Capitală, susţine RTV.

Firul evenimentelor tragice care au marcat familia Huidu

În vara anului 2010, fratele lui Şerban, Vlad Huidu, a fost implicat într-un accident de motocicletă, în urma căruia s-a ales cu ficatul rupt şi a stat internat în spital mai multe săptămâni.

Pe 29 decembrie 2010, Şerban Huidu s-a accidentat grav la schi, în timpul unei vacanţe în staţiunea austriacă Innsbruck şi a suferit un traumatism cranian. Medicii care s-au ocupat de starea lui l-au indus în comă profundă, iar pentru câteva zile a fost inconştient.

La începutul anului 2011, fostul „cârcotaş“ şi-a pierdut soacra în vârstă de 62 de ani, care a murit fără să fi suferit de vreo boală.

Pe 16 octombrie 2011, Şerban Huidu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare.

În luna iulie a acestui an părinţii lui Şerban Huidu au fost victimele unei agresiuni. Tatăl acestuia a fost internat cu răni grave la faţă, la coloana cervicală şi la o mână, la Spitalul de Urgenţă „Bagdasar-Arseni“ din Capitală, după un conflict cu un client, la restaurantul pe care îl conduce.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite