Jandarmeria, despre protestul organizat de Antena 3 la Palatul Cotroceni: „A fost o manifestaţie publică spontană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antena 3 a organizat ieşirile susţinătorilor săi la un protest ilegal. FOTO: Captură Antena 3
Antena 3 a organizat ieşirile susţinătorilor săi la un protest ilegal. FOTO: Captură Antena 3

Aşa consideră conducerea Jandarmeriei în urma chemărilor adresate de Antena 3 publicului pentru ziua de duminică, la ora 17. Protestul, care a fost însoţit de violenţe asupra unor jurnalişti de la alte televiziuni, a fost comentat şi de Mihai Răzvan Ungureanu: „Am văzut faţa hidoasă a urii propagate de Antena 3“

Într-un comunicat de presă, Jandarmeria română a afirmat că a fost vorba despre o „manifestaţie publică spontană“.

Jandarmeria precizează, despre manifestaţia pro-Antena care a avut duminică în jurul Palatului Cotroceni, că a existat, în mod izolat, o persoană care s-a comportat violent, agresând o echipă de jurnalişti, şi că s-au luat deja toate măsurile pentru identificarea şi sancţionarea acesteia.

"Marea majoritate a participanţilor la acţiunea publică din Bucureşti s-a manifestat paşnic. În mod izolat, a existat o persoană care s-a comportat violent, agresând o echipă de jurnalişti aflată în mijlocul manifestanţilor, context în care dispozitivul de jandarmi a fost suplimentat. Referitor la această persoană, Jandarmeria a luat deja toate măsurile pentru identificarea şi sancţionarea acesteia, conform legii", se arată în comunicatul Inspectoratului.

Mihai Răzvan Ungureanu a comentat şi el, la B1TV, protestele de la Palatul Cotroceni. „Am văzut faţa hidoasă a urii propagată de Antena 3, postul de televiziune al lui Dan Voiculescu. Este vorba de instigare la violenţă. Există suficiente elemente de ordin legal ca Parchetul să se autosesizeze. Este absolut necesară sesizarea parchetului. Sunt fapte foarte grave“, a spus fostul premier.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite