George Simion şi-a chemat susţinătorii să participe la un nou protest VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook
Foto Facebook

George Simion, liderul partidului AUR, şi-a chemat susţinătorii, printr-un live pe contul său de Facebook, să participe astăzi la proteste faţă de restricţiile impuse de autorităţi pentru stoparea creşterii numărului de infectări cu COVID-19.

George Simion consideră că măsurile impuse de stat sunt „aberante” şi că situaţia nu mai poate fi suportată de către el şi partidul pe care îl reprezintă.

„Nu ştiu dacă vouă v-a ajuns cuţitul la os, dar nouă da. Nu ne-aţi votat pentru a sta în băncile din Parlament impasibili la restricţiile pe care ni le impun politrucii în frunte cu Klaus Iohannis. Ce se întâmplă în zilele astea în România este inadmisibil şi de asta trebuie, e de datoria noastră, să ieşim în stradă. Mâine la ora 17.00 nu mai stăm în casă, nu mai e timpul să stăm în case. E timpul să ieşim în stradă pentru drepturile noastre, pentru libertatea noastre, pentru că aceste restricţii sunt de-a dreptul aberante”, a transmis liderul AUR într-un live pe reţelele de socializare.

El a invitat persoanele nemulţumite de restricţii să se adune luni, la ora 17:00 în faţa prefecturilor din oraşele în care locuiesc.

În ceea ce priveşte amendarea protestatarilor, George Simion spune că „Avem dreptul constituţional la protest. Nu mai suntem în stare de urgenţă. Dacă respectăm regulile, jandarmii nu au de ce să riposteze”.

Instigarea la protest a liderului AUR vine în timp ce în mai multe oraşe ale ţării au avut loc proteste duminică seară împotriva restricţiilor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite