Gabriel Liviu Ispas a fost reinstalat ca secretar de stat în Ministerul Educaţiei la cinci luni de la demisie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Sorin Grindeanu a semnat deciziile de numire a trei secretari de stat, printre ei aflându-se şi Gabriel Liviu Ispas, care a demisionat pe 1 septembrie 2016 din postul de secretar de stat la Minsterul Educaţiei pentru ca acum să se reîntoarcă pe postul pe care l-a deţinut până acum cinci luni.

Gabriel Liviu Ispas este conferenţiar la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti şi a ocupat în ultimii ani diverse posturi în Ministerul Educaţiei Naţionale: consilier al ministrului (2012-2013), secretar general adjunct (2013-2015), membru în ARACIS (2015) şi secretar de stat (2015-2016).

În funcţia de secretar de stat în Ministerul Energiei a fost numit Iulian Robert Tudorache. Acesta este de profesie avocat, înscris în baroul Argeş, şi a ocupat funcţiile de consilier al directorului general de la CONPET şi membru în Consiliul de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara.

Diana Severin a fost desemnată secretar de stat în Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul. Ea a fost şefa vămii din Prahova şi l-a acuzat pe fostul preşedinte al ANAF, Sorin Blejnar, că ar fi fost ”regina corupţiei” din vămile româneşti. A intrat în politică înscriindu-se în PPDD, partid pe listele căruia a candidat la alegerile parlamentare din 2012. Ulterior s-a înscris în UNPR, partid pe care l-a părăsit vara trecută, fiind nemulţumită de fuziunea cu PMP. La alegerile din 11 decembrie 2016 a candidat, fără succes, pentru un post de deputat.

În acelaşi minister, în postul de secretar general a fost numit Teodor Dulceaţă, care până acum a ocupat aceeaşi funcţie, dar în Ministerul Mediului, începând din ianuarie 2015. La rândul său, Cezar Manole Armeanu a fost transferat din postul de secretar general în Ministerul Economiei în cel de secretar general în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite