Doi români, soţ şi soţie, au murit într-un accident rutier produs în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs în Bulgaria FOTO Arhivă Adevărul
Accidentul s-a produs în Bulgaria FOTO Arhivă Adevărul

Doi cetăţeni români au murit în urma unui accident rutier produs joi dimineaţă în Bulgaria. Cele două persoane, soţ şi soţie, se întorceau din vacanţă şi erau în maşină cu fetiţa lor în vârstă de 5 ani. În urma accidentului micuţa a fost rănită, fiind transportată la spital.

Accidentul s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 6.40. Din primele informaţii se pare că autoturismul în care se aflau cei trei români a fost lovită de un camion, potrivit presei bulgare.

Cei doi soţi, unul în vârstă de 36 de ani şi unul de 34 de ani, au murit pe loc, în timp ce copilul acestora, în vârstă de 5 ani, a fost transportat la spital.

Şoferul camionului a fost rănit, fiind dus şi el la spital.

De altfel, Ministerul de Externe a emis un comunicat de presă în care a precizat că Ambasada României la Sofia a fost informată telefonic de către autorităţile competente bulgare cu privire la producerea accidentui rutier.

„Misiunea diplomatică română a întreprins, în regim de urgenţă, demersurile specifice pe lângă autorităţile locale competente, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare privind circumstanţele producerii accidentului, confirmarea identităţii cetăţenilor români decedaţi şi starea de sănătate a persoanei de cetăţenie română rănită”, se arată în documentul citat.

De altfel, MAE arată că reprezentanţii misiunii diplomatice române sunt în contact atât cu familia cetăţenilor români decedaţi, oferind asistenţă consulară specifică în astfel de cazuri, cât şi cu unitatea medicală în care afost internat minorul, în vederea obţinerii de informaţii suplimentare cu privire la starea de sănătate a acestuia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite