Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce ar fi ameninţat cu cuţitul doi agenţi de pază dintr-un mall bucureştean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv FOTO Arhivă Adevărul
Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv FOTO Arhivă Adevărul

Doi bărbaţi din Capitală au fost arestaţi preventiv după ce, duminică, i-au ameninţat cu un cuţit pe agenţii de pază ai unui magazin dintr-un mall bucureştean, după ce au fost prinşi în timp ce furau haine.

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 19.25, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că agenţii de pază ai unui magazin, situat în zona comercială Băneasa, au reţinut două persoane care, după ce ar fi sustras mai multe bunuri, au încercat să-şi asigure scăparea prin ameninţarea cu acte de violenţă”, se arată într-un comunicat emis marţi de Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 2 au stabilit că, după ce agenţii de pază i-au surprins pe cei doi bărbaţi, în vârstă de 30, respectiv 32 de ani, unul dintre ei ar fi apucat un cuţit aflat pe o masă din incinta magazinului şi ar fi încercat să-i intimideze cu el pe angajaţii magazinului.

Aceştia au fost însă imobilizaţi de către poliţiştii ajunşi la faţa locului care i-au transportat la secţie pentru audieri.

Cei doi au fost acuzaţi de tâlhărie şi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, care au decis arestarea lor pentru 29 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite