Deputatul Claudiu Manda a înjurat de mamă, pe Facebook, un român ce lucrează în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Manda                                                                            FOTO: claudiumanda.ro
Claudiu Manda                                                                            FOTO: claudiumanda.ro

Deputatul PSD Claudiu Manda si-a pierdut cumpătul într-un dialog contondent pe care l-a avut pe Facebook cu mai multi cititori şi a sfârsit prin a-l cauta pe unul dintre aceştia pe Messenger, special ca sa-l înjure de mama, scrie Vlad Petreanu pe siteul său, citat de hotnews.ro

Claudiu Manda a postat, miercuri, pe contul său de Facebook un link către o ştire referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat. Deputatul şi un român din Marea Britanie, Sorin Iovu, s-au insultat în secţiunea de comentarii a postării, scrie sursa citată de Hotnews.

Manda a continuat disputa pe chat-ul Facebook, unde l-a înjurat de mama pe Sorin Iovu, care a postat apoi o captură de ecran cu schimbul de replici.

Claudiu Manda a confirmat incidentul şi a spus ca n-a vrut să-şi înjure interlocutorul in public, de aceea l-a contactat pe mesageria privata special pentru asta, mai scrie Vlad Petreanu, potrivit Hotnews.

Manda e deputat la al treilea mandat, şef al PSD Dolj. A urmat cursurile Universităţii din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice - Secţia Contabilitate, iar în 2009 devine doctorand în management al Universităţii Valahia din Târgovişte.

A fost propus anul trecut de Victor Ponta ca ministru al Bugetului, iar Traian Basescu a respins-o spunând că i se pare nepotrivită.

Claudiu Manda, în vârstă de 39 de ani, s-a născut la Craiova, la 20 decembrie 1975, este căsătorit şi are un copil. Este deputat PSD aflat la al treilea mandat.

Potrivit informaţiilor de pe site-ul personal, Manda a urmat cursurile Universităţii din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice, Secţia Contabilitate şi Informatică de Gestiune, iar în 1999 a devenit "cel mai tânăr expert contabil atestat din cadrul Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România". În 2009 devine doctorand în management al Universităţii de Stat Valahia din Târgovişte.

De asemenea, având gradul de sublocotenent în rezervă, în 2005 Claudiu Manda a absolvit Colegiului Naţional de Apărare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite