Consiliul de Afaceri Româno-American şi-a premiat laureaţii din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul de Afaceri Româno-American (RABC) i-a premiat pe cei mai semnificativi membri ai diasporei şi reprezentanţi ai diplomaţiei române din Statele Unite.

RABC  a celebrat la New York Sărbătoarea Craciunului şi Gala RABC de premiere a celor mai semnificativi membri ai diasporei,  precum şi din diplomaţia română din Statele Unite.

La festivităţi au participat peste 150 de invitaţi, printre care ambasadorul român în Statele Unite George Maior, diplomatul Ion Jinga, ambasadorul Republicii Moldova la ONU Victor Moraru,  Avocatul Poporului din New York City Leticia „Tish“ James, judecătorul Robert Levy  si congresmenul Daniel Lipisnki, copreşedinte al grupului pentru România din Congresul american, se arată într-un comunicat al RABC.

Ambasadorul Ion Jinga (foto mai jos) a primit trofeul RABC 2017 pentru cel mai bun diplomat român din Statele Unite.

image

FOTO RABC

Premiul Gen. George Pomuţ pentru cel mai bun suporter al Românei în Congresul American i-a fost decernat dlui Daniel Lipinski. 

Congresmenul Lipinski este unul dintre principalii susţinători ai cauzei României în obţinerea clauzei de eliminare a vizelor pentru românii care doresc sa călătorească în Statele Unite, informează RABC.

RABC a fost creat în urmă cu aproape trei ani în scopul de a contribui la dezvoltarea relaţiilor bilaterale româno-americane şi de a promova interesele României în Statele Unite.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite