Claudiu Brînzan din Consiliul de Administraţie al SRTV şi Mihai Voicu (SRR), găsiţi incompatibili

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Brînzan şi Mihai Voicu au fost găsiţi în incompatibilitate FOTO Mediafax
Claudiu Brînzan şi Mihai Voicu au fost găsiţi în incompatibilitate FOTO Mediafax

Claudiu Brînzan, membru în Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTV), şi Mihai Voicu, din CA al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), au fost găsiţi incompatibili de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI), care a constatat că aceştia sunt, totodată, şi administratori de firme.

„Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul lui Claudiu Brînzan, membru în Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTV), precum şi în cazul lui Mihai Voicu, membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), ca urmare a deţinerii simultane de funcţii", se arată într-un comunicat emis joi de ANI.

Potrivit ANI, începând cu 29 iunie 2010, Claudiu Brînzan deţine, simultan, fucţiile de membru în CA al SRTV şi administrator al unei societăţi comerciale.

Astfel, Brînzan deţine funcţia de administrator de pe 30 noiembrie 2009, iar de pe 29 iunie 2010, şi pe cea de membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune.

Inspectorii ANI au mai reţinut că, în perioada 29 iunie 2010 - 28 ianuarie 2014, Mihai Voicu ar fi deţinut, simultan cu funcţia de membru în cadrul CA al SRR, şi funcţiile de consilier general în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) şi administrator al unei societăţi comerciale.

Astfel, Mihai Voicu deţine funcţia de administrator începând cu 18 martie 2005, pe cea de membru al CGMB de pe 19 iunie 2008, iar funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, începând cu 29 iunie 2010.

Claudiu Brînzan şi Mihai Voicu au fost informaţi despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Claudiu Brînzan nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, mai precizează inspectorii ANI.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite