Clătite cu cioburi de sticlă la un mall din Capitală. Angajaţii restaurantului au recunoscut că bucăţile de sticlă erau de la un borcan de Nutella spart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook Elena Oiţă
FOTO Facebook Elena Oiţă

Acuzaţii grave aduse de o bucureşteancă unui restaurant aflat într-un celebru mall din Capitală:  aceasta spune că a mâncat clătite cu bucăţi de cioburi în ele. Atât ea cât şi soţul ei au ajuns la Spitalul Floreasca pentru investigaţii. Femeia susţine că reprezentanţii fast-food-ului au recunoscut iniţial că cioburile „proveneau de la un borcan de Nutella spart”, ştergând ulterior mesajul de pe pagina de Facebook a restaurantului.

„Acum o oră, am cumpărat 3 clătite, pe care le-am luat la pachet. Acasă, eu şi soţul meu am apucat să mâncăm 2 dintre ele. Am simţit că există ceva în ele, am crezut că sunt granule de zahăr, dar am constatat că sunt bucăţi de sticlă spartă. Din fericire, fiicei mele de 2 ani nu i-am dat să mănânce, întrucât dormea”, a scris femeia pe Facebook-ul ParkLake Shopping Center. 

Totuşi, femeia explică în acelaşi mesaj că duminică a mers la Spitalul Floreasca, unde a stat şapte ore pentru a face analize şi alte investigaţii necesare. 

„Din fericire, doctorii nu au găsit vreun ciob în stomac, esofag sau gât. A rămas să vedem cum ne simţim în următoarele zile”, a mai scris femeia. 

Totodată, ea a precizat că restaurantul de unde a cumpărat clătitele în cursul zilei de sâmbătă, a confirmat că „bucăţile de sticlă erau de la un borcan de Nutella spart”, ştergând ulterior mesajul de pe pagina de Facebook. 

„Au răspuns la postarea noastră, dar astăzi au şters totul in încercarea de a muşamaliza acest caz. Din fericire, am salvat tot ce am crezut ca e necesar pentru a putea face o sesizare către ANPC, dar şi gândindu-mă că am putea avea probleme de sănătate în zilele următoare. Eu şi soţul meu considerăm că e foarte important pentru clienţii ParkLake (printre care şi părinti cu copii mici, cazul nostru) care frecventează acest restaurant, să cunoască aceste aspecte”, a mai scris femeia.  

nutella
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite