Cine este românul care a dus tricolorul la locul morţii milionarului Dan Petrescu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românul a fost lăsat să ajungă la locul accidentului
Românul a fost lăsat să ajungă la locul accidentului

O lumânare şi un steag tricolor a dus un român la locul tragediei din Milano, unde şapte persoane au murit în urma prăbuşirii unui avion.

La locul unde s-a prăbuşit avionul în care se afla şi milionarul Dan Petrescu a fost lăsat să intre un român. Acesta a aprins o lumânare şi a pus un tricolor. 

„Ivan, un român rezident în Italia, a mers la locul tragediei în care şi-au pierdut viaţa opt persoane cu steagul României şi cu o lumânare. Deşi iniţial nu a fost lăsat să intre în perimetrul în care s-a prăbuşit avionul, în cele din urmă bărbatului i-a fost permis să-şi prezinte omagiile”, spun jurnaliştii de la Ştiri Diaspora.

"Eu sunt Ivan şi locuiesc la Milano de 28 de ani", le-a spus bărbatul jurnaliştilor prezenţi la faţa locului.

Românul a explicat că locuieşte în apropiere de locul unde s-a petrecut tragedia. El a dus cu el la locul tragediei un steguleţ tricolor şi o lumânare pe care a aprins-o în memoria victimelor.

"Nu trebuie să fim neapărat rude sau să-i cunoaştem. Trebuie să fim alături de familiile celor decedaţi, indiferent de naţionalitatea lor nu contează că sunt albanezi, români, italieni, francezi, spanioli, nemţi, nu contează", a mai spus el jurnaliştilor.

 Citeşte şi: 

Ultimele cuvinte ale miliardarului Dan Petrescu. Ce mesaj a transmis omul de afaceri înainte să se prăbuşească cu avionul

MAE: Şapte cetăţeni români, printre persoanele decedate în accidentul aviatic din apropiere de Milano

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite