Carantină prelungită în localităţile ilfovene Otopeni, Berceni şi Brăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit ultimei raportări, în judeţul Ilfov sunt 24 de localităţi pentru care a fost instituită măsura de carantină zonală  Foto: Poliţia Română
Potrivit ultimei raportări, în judeţul Ilfov sunt 24 de localităţi pentru care a fost instituită măsura de carantină zonală  Foto: Poliţia Română

În comuna ilfoveană Berceni cu satul aparţinător Berceni, cât şi în oraşul Otopeni a fost prelungită carantina pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 1 aprilie, de la ora 22:00. Iar în comuna Brăneşti, cu satele aparţinătoare Brăneşti, Islaz, Pasărea şi Vadu Anei, a fost prelungită carantina pentru o perioadă de 7 zile, începând cu data de 1 aprilie, a anunţat, joi, Prefectura Ilfov.

Astfel, potrivit Prefecturii Ilfov, ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat  propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Berceni, cu satul aparţinător Berceni, oraşul Otopeni, dar şi pentru comuna Brăneşti, cu satele aparţinătoare Brăneşti, Islaz, Pasărea şi Vadu Anei.

Şeful DSU, Raed Arafat, a emis ordinele privind instituirea măsurii de carantină zonală pentru oraşul Otopeni şi pentru comuna Berceni, cu satul aparţinător Berceni, începând cu data de 1 aprilie ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 15 aprilie. 

Iar pentru comuna Brăneşti, cu satele aparţinătoare Brăneşti, Islaz, Pasărea şi Vadu Anei, judeţul Ilfov, şeful DSU a emis ordinul privind instituirea carantinei zonale începând cu data de 1 aprilie ora 22:00, pentru o perioadă de 7 zile, până la data de 8 aprilie ora 22:00.

De altfel şi comuna ilfoveană Cernica şi satele aparţinătoare Cernica, Bălăceanca, Căldăraru, Poşta şi Tânganu intră şi ele  în carantină pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 01.04.2021, de la ora 22:00, a anunţat anterior Prefectura Ilfov.

Până acum, potrivit ultimei raportări, în judeţul Ilfov sunt 24 de localităţi pentru care a fost instituită măsura de carantină zonală prin Ordinele Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Listă localităţi carantinate

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite