Bucureştean arestat după ce ar fi jefuit magazinul la care lucra soţia sa. O parte din bani, pierduţi la păcănele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În momentu jafului, tânărul ar fi avut faţa acoperită şi şi-ar fi ameninţat vânzătoarea cu un cutter
În momentu jafului, tânărul ar fi avut faţa acoperită şi şi-ar fi ameninţat vânzătoarea cu un cutter

Un tânăr din Capitală a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni după ce, luni dimineaţă, ar fi intrat într-un magazin din Sectorul 3 şi a ameninţat-o pe vânzătoare să ăi dea banii din casa de marcat şi din seiful magazinului. Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul este chiar soţul vânzătoarei.

Radu Boţogan, în vârstă de 25 de ani, a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni, el fiind acuzat de tâlhărie după ce, luni dimineaţă, ar fi jefuit un magazin, surse din cadrul Poliţiei precizând că este vorba despre magazinul Carrefour Express de pe Strada Foişorului.

Concret, în jurul orei 6.00, o femeie în vârstă de 23 de ani a sunat la numărul unic de urgenţă 112 precizând că un bărbat cu faţa acoperită a pătruns în incinta magazinului în care lucra şi, după ce ar fi ameninţat-o cu un obiect tăietor, respectiv cu un cutter, ar fi determinat-o să îi dea suma de bani aflată în casa de marcat, precum şi cea aflată în seiful magazinului.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Sector 3 şi Secţiei 11 Poliţie, care au efectuat cercetarea la faţa locului şi au demarat investigaţiile, au stabilit că prejudiciul era de 14.700 de lei.

„În urma anchetei efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că persoana bănuită de comiterea acestei fapte este soţul persoanei vătămate, acesta fiind depistat pe raza sectorului 3 şi condus la audieri”, potrivit unui comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Prejudiciul creat a fost recuperat în proporţie de 70%, suspectul precizând că restul de bani i-a jucat la păcănele.

Radu Boţogan este suspectat de tâlhărie calificată, acesta fiind reţinut şi urmând să fie dus în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite