Compania Naţională de Autostrăzi, obligată să plătească 200.000 de euro unei tinere care şi-a pierdut un braţ în urma unui accident pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost implicată într-un accident rutier în 2006 Foto Adevărul
Tânăra a fost implicată într-un accident rutier în 2006 Foto Adevărul

Compania Naţională de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România (CNADNR) obligată să îi plătească unei tinere care şi-a pierdut braţul drept într-un accident pe DN 1, doar 200.000 de euro, după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis apelul formulat de companie. Tribunalul Bucureşti stabilise iniţial ca aceasta să primească un milion de euro daune morale.

Astfel, judecătorii au admis apelul formulat de CNADNR împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti prin care se stabilise ca tânăra să primească un milion de euro şi au decis să reducă cuantumul despăgubirilor la 200.000 de euro.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea Supremă.

Fata se afla în maşină cu prietenul ei, moment în care şoferul a scăpat autovehiculul de sub control  în încercarea de a evita coliziunea cu o altă maşină care venea din sens opus şi s-a izbit de un parapet.

În urma expertizei tehnice efectuate după producerea accidentului s-a stabilit că parapetul era deteriorat, spulberând astfel portiera care i-a rănit braţul fetei.

Medicii au fost nevoiţi să-i amputeze braţul lovit tinerei care s-a hotărât să dea în judecată CNADNR.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite