Bolid de lux căutat de autorităţile din Olanda din 2015, depistat de poliţiştii români de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism de lux care era semnalat ca fiind furat încă din 2015 de autorităţile din Olanda a fost depistat vineri de poliţiştii români de frontieră. Maşina, care era condusă de un cetăţean maghiar, a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

Pe 5 august, cetăţeanul maghiar Tibor K., în vârstă de 47 de ani, a vrut să intre în România pe la Punctul de Trecere a Frontierei Borş. Acesta conducea un autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Ungaria.

„La solicitarea poliţiştilor de frontieră, şoferul a prezentat la control, pentru autoturismul pe care îl conducea, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din Ungaria. La controlul fizic al autoturismului s-a constatat că seria poansonată pe caroserie nu este una şi aceeaşi cu seria înscrisă în certificatul de înmatriculare”, se arată într-un comunicat emis luni de Poliţia de Frontieră.

În urma verificărilor s-a constat că maşina avea atribuit număr de înmatriculare olandez şi figura cu menţiunea „vehicul furat”, alertă emisă de autorităţile din Olanda pe 20 aprilie 2015. 

Cetăţeanul maghiar le-a spus poliţiştilor că a cumpărat maşina în urma şase luni din Ungaria, însă nu ştia că aceasta era căutată de autorităţile din Olanda.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, autoturismul în valoare de 30.000 euro fiind indisponibilizat la S.P.F Borş până la finalizarea acestora”, mai spun poliţiştii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite