Tânăr suspectat că ar fi înjunghiat mortal un alt bărbat într-o benzinărie din Capitală, arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul a avut loc într-o benzinărie din Capitală
Incidentul a avut loc într-o benzinărie din Capitală

Un tânăr din Capitală a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de omor după ce în noaptea de luni spre marţi ar fi înjunghiat mortal un alt tânăr.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, miercuri, cererea procurorilor de la Parchetului Capitalei de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Marian Nicolae care este acuzat de omor. 

Comisarul Marian Mihoci, de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, a declarat, miercuri, că incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi într-o benzinărie din Sectorul 3 al Capitalei.

„La data de 22 decembrie, Serviciul Omoruri a fost sesizat, prin dispeceratul 112, cu privire la faptul că în incinta unei benzinării a fost înjunghiat un bărbat, de aproximativ 27 de ani, de o altă persoană care a fugit de la faţa locului", a spus comisarul Mihoci, precizând că bărbatul înjunghiat era soţul unei angajate a benzinăriei, arată Mediafax.

Anchetatorii precizează că scandalul dintre cei doi bărbaţi a pornit după ce agresorul ar fi intrat de mai multe ori în benzinărie şi ar fi cerut cafea, iar angajaţii l-ar fi servit de fiecare dată. Cu toate acestea, bărbatul nu ar fi fost mulţumit de faptul băutura cerută nu ar fi fost aşa cum voia el.

„A motivat faptul că băutura pe care a primit-o nu este cum vrea el, adică nu este îndulcită cu zaharină, angajaţii i-au dat o altă cafea şi practic de aici a început scandalul cu angajaţii din benzinărie", a precizat Mihoci.

Ulterior, bărbatul a fost rugat să părăsească benzinăria, însă el s-ar fi dus la maşina de unde a luat un cuţit sau un briceag, după care s-a întors în benzinărie şi a înjunghiat un bărbat, o dată în inimă şi o dată subaxilar.

Bărbatul a fost prins la scut timp de la incident, fiind dus la Secţia 12 Poliţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite