Asociaţia Pro Infrastructura, despre Aeroportul „Henri Coandă“: Cozi interminabile şi un sentiment de autogară ticsită şi depăşită de situaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeroportul Henri Coandă
Aeroportul Henri Coandă

Asociaţia Pro Infrastructura afirmă, referindu-se la Aeroportul "Henri Coandă", că la terminalul plecări sunt cozi interminabile şi "un sentiment de autogară ticsită şi depăşită de situaţie", concluzia fiind că aeroportul pierde astfel oportunităţi şi bani.

"Aşa arăta acum 30 de minute terminalul plecări al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Înghesuială de nedescris. Cozi interminabile şi un sentiment de autogară ticsită şi depăşită de situaţie. Ceea ce vedeţi nu mai este excepţia, ci regula, inclusiv în afara orelor de vârf!", este mesajulde pe pagina de Facebook a asociaţie, care subliniază şi că "aeroportul, proiectat pentru 6-7 milioane de pasageri, se chinuie să ducă 14-15 milioane în 2018, traficul crescând constant cu 15-20% în fiecare an", potrivit asociaţiei, citată de News.ro.

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructura, spun că este necesară construirea unui nou terminal, T2, dar că abia s-au adoptat indicatorii tehnico-economici, neexistând informaţii despre pregatirea licitaţiei, alocări bugetare sau lucrări în teren.

"În acest timp, aeroportul pierde oportunităţi şi bani, marile companii aeriene ocolind Capitala! Iar pasagerii pierd timp şi nervi, fiind nevoiţi să vină cu 3 ore înainte de zbor", este concluzia ONG-ului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite