Arme şi cartuşe ridicate de poliţişti în urma unei acţiuni de amploare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au fost ridicate arme şi muniţii de la mai multe persoane FOTO Adevărul
Au fost ridicate arme şi muniţii de la mai multe persoane FOTO Adevărul

Şase dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor au fost întocmite în urma unei acţiuni desfăşurate joi, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov.

Poliţiştii au descoperit că cinci persoane pe numele cărora au fost deschise dosare penale aveau termenele de valabilitate ale permiselor de armă expirate, în timp ce a şasea persoană, un bărbat de 58 de ani, deţinea în mod ilegal două arme letale, arată comunicatul IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, în total, 8 arme, dintre care 2 letale şi 6 neletale, precum şi 8 cartuşe calibrul 10x22 au fost ridicate în vederea efectuării unor constatări criminalistice balistice.

Pe numele celor şase persoane a fost luată şi măsura interzicerii dreptului de deţinere şi folosire a armelor şi muniţiilor.

Joi, 68 de poliţişti ilfoveni au acţionat, în baza Planului Blocada 2016, pe raza localităţilor Otopeni şi Snagov pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite