Amenzi de aproape 20.000 de lei pentru administratorii care nu au deszăpezit la timp drumurile în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au amendat administratorii drumurilor care nu au deszăpezit la timp FOTO Arhivă
Poliţiştii au amendat administratorii drumurilor care nu au deszăpezit la timp FOTO Arhivă

Administratorii drumurilor din judeţele Alba, Cluj, Mureş şi Suceava au primit sancţiuni în valoare de 20.000 de lei, pentru modul deficitar în care au intervenit pentru deszăpezire la sfârşitul săptămânii trecute, a anunţat Poliţia Română.

Poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale administratorilor unor segmente de drum, din judeţele Alba, Cluj, Mureş şi Suceava.

„În urma activităţilor de monitorizare a traficului şi a constatării unor deficienţe, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 18.375 de lei, administratorilor unor segmente de drum, din judeţele Alba, Cluj, Mureş şi Suceava”, informează un comunicat al Poliţiei Române. 

Totodată, au fost aplicate 59 de sancţiuni pentru lipsa anvelopelor de iarnă, 3 pentru lipsa materialelor antiderapante şi 2.551 pentru alte abateri la regimul rutier.

De asemenea, poliţiştii au constatat 59 de infracţiuni pe linie rutieră.

Peste 5.000 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, în aceste zile, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi fluidizarea traficului în condiţiile căderilor de precipitaţii sub formă de zăpadă.

De sâmbătă până duminică, în centrul şi nordul ţării a fost cod portocaliu de ninsori şi vânt

Zăpada a căzut abundent astfel că circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu dificultate duminică pe mai multe drumuri naţionale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite