Violoncelistul Adrian Naidin a căzut de la etajul 1 în timpul unor percheziţii privind o cultură de canabis. Artistul, pe Facebook: „Poliţiştii au greşit uşa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţiile au avut loc în Capitală FOTO Marian Iliescu
Percheziţiile au avut loc în Capitală FOTO Marian Iliescu

Violoncelistul Adrian Naidin a fost dus, miercuri, la Spitalul Elias din Capitală, după ce a căzut de la etajul 1 al vilei în care locuieşte, în timpul unor percheziţii privind o cultură indoor de canabis. „Mă aflu la spital din cauza incompetenţei unor politişti”, a scris acesta pe Facebook explicând că aceştia au greşit uşa şi au năvălit peste el în casă crezând că intră în locuinţa unor traficanţi de droguri.

UPDATE „Mă aflu la spital din cauza incompetenţei unor politişti. În această dimineaţă, o patrulă de intervenţie mascată a poliţiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din păcate, oamenii legii au greşit uşa şi au crezut că uşa de acces în apartamantul meu dă către un rai al drogaţilor, deci au spart-o şi au intrat peste mine. Fiind luat din somn şi fiind în stare de şoc, crezând că au intrat nişte bandiţi peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj”, a scris Adrian Naidin pe pagina sa de Facebook.

Artistul a mai scris că spectacolul pe care urma să-l susţină în 10 octombrie va fi amânat. „Ştiu că spectacolul din data de 10 este aproape vândut, urma să aflaţi de planuri viitoare, concertele pe care le pregăteam, de CD-urile pe care intenţionez să le lansez şi multe altele. Am transmis acest mesaj impresarului meu pentru a fi adus la cunoştinţa dumneavoastră. Nu aş vrea să mă transform într-un caz senzaţional”, a explicat violoncelistul.

Cultura de canabis, găsită în subsolul imobilului

Surse din Poliţie citate de news.ro arată că într-unul dintre imobilele percheziţionate miercuri de poliţiştii
de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate se afla violoncelistul, împreună cu un alt bărbat.

Naidin a încercat să sară de la etajul unu, dar a lovit un aparat de aer condiţionat şi a căzut, au arătat sursele citate. Adrian Naidin a suferit politraumatise şi a fost dus la Spitalul Elias din Capitală.

Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a declarat, pentru News.ro, că muzicianul Adrian Naidin a fost internat miercuri dimineaţă, „ca urmare a unui politraumatism”. „În prezent, pacientul de află în secţia de Terapie Intensivă, este stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale şi primeşte îngrijirile reclamate de leziunile pe care le-a suferit”, a mai spus Doina Dimulescu.

Poliţiştii au găsit în subsolul imobilului în care locuieşte Adrian Naidin o cultură de canabis, iar în casă, aproximativ un kilogram de canabis pregătit pentru vânzare. Sursele citate au precizat că Adrian Naidin le-ar fi spus poliţiştilor că el nu avea cunoştinţă despre acea cultură indoor şi nici de drogurile din casă, el locuind acolo cu chirie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite