Accident cu trei autoturisme în zona Băneasa din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei autoturisme au fost implicate, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier produs în zona complexului comercial Băneasa din Bucureşti, fără a se înregistra victime.

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere a Capitale, accidentul a avut loc pe DN 1, în zona pasarelei de la complexul comercial Băneasa, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie Rutieră şi trei ambulanţe, potrivit Mediafax.

Persoanele aflate în maşinile care s-au tamponat au refuzat să fie duse la spital. 

Traficul rutier spre şi dinspre DN 1 a fost deviat temporar pe zonele de acces laterale pasarelei.

Citiţi şi:

Bărbatul care a accidentat ieri două fetiţe a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

În această dimineaţă, bărbatul de 31 ani din comuna gălăţeană Lieşti, care este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpa şi părăsirea locului accidentului a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Lieşti.

UPDATE Poliţist împuşcat de un coleg în sediul unui post de poliţie din judeţul Vaslui

Un agent de poliţie în vârstă de 23 ani din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui,a fost împuşcat, în această seară, în sediul Postului de Poliţie Deleşti. Tânărul prezintă o plagă împuşcată la nivelul gâtului, fiind transportat de un echipaj SMURD la Clinica de Chirurgie buco-maxilo- facială Iaşi. Din primele cercetări, poliţiştii spun că a fost vorba de un accident, agentul fiind împuşat de un coleg care a mânuit greşit arma.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite