A patra zi de cercetări în casa lui Gheorghe Dincă. Ce caută anchetatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatori au reluat luni cercetările în casa suspectului crimelor din Caracal, verificările fiind demarate luni în prezenţa lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii vor să verifice inclusiv gropile acoperite cu ciment din curtea lui Dincă, având nevoie pentru degajarea lor de un buldozer.

Gheorghe Dincă a fost reaudiat în noaptea de joi spre vineri de către procurorii DIICOT central, acesta menţinându-şi declaraţiile anterioare în care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

Surse judiciare au mai precizat pentru G4Media.ro că în perioada în care va sta în detenţie la Jilava, Gheorghe Dincă va asista la percheziţiile informatice asupra celor trei telefoane mobile, ridicate de la casa sa din Caracal. Percheziţiile se vor face la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Procurorii şi poliţiştii au găsit la casa lui Dincă un Samsung cu clapetă negru şi albastru, un Alcatel de culoare negru şi gri şi un Nokia gri. Anchetatorii trebuie să stabilească de pe care dintre ele a făcut Alexandra apelurile la 112.

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost dus joi seara la sediul central al DIICOT, de la Penitenciarul Jilava, pentru a fi audiat de procurori, au transmis surse judiciare.

Conform surselor judiciare, Gheorghe Dincă a fost dus în această seară la DIICOT, sediul central, pentru audieri, informează mediafax.ro.

Tot joi, Ghoerghe Dincă a fost dus, la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală, după ce a acuzat că are mai multe dureri în zona coastelor fiindcă a fost bătut de poliţişti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite