VIDEO Un băiat de 16 ani deghizat în Moş Crăciun susţine că a fost bătut într-un mall din Capitală de agenţii de pază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook/Esti din Iasi
Facebook/Esti din Iasi

Un adolescent de 16 ani, îmbrăcat în Moş Crăciun, ar fi fost agresat de agenţii de pază a unui centru comercial din capitală. Incidentul a avut loc într-un centru comercial din Capitală, unde copilul, îmbrăcat în Moş Crăciun, ar fi adunat suma de 70 de lei din cerşit.

Prins în fapt, agenţii de pază ai centrului comercial l-au tras la răspundere. Potrivit unor imagini publicat pe Facebook, copilul susţine că ar fi fost agresat de angajaţii mall-ului, iar banii adunaţi din cerşit i-ar fi fost confiscaţi. 

„Un copil îmbrăcat în Moş Crăciun a fost bătut de agenţii de pază. Un băiat de 16 ani este bătut de 3 indivizi şi a fost deposedat, ca să nu zicem jefuit, de suma de 70 ron.”, se arată într-un mesajul postat pe Facebook.

„Poliţia a fost chemată, dorim să se facă dreptate, cu toate că NU avem încredere în Sistemul Românesc de Justiţie! Trebuie să luăm atitudine!”, scriu cei care au postat mesajul. 

În faţa martorilor, copilul povesteşte că a fost lovit cu piciorul de unul dintre agenţii de pază. La discuţii a participat un bărbat, cel mai probabil şeful paznicilor din mall, care, într-un final, i-a înapoiat copilului banii. Până în momentul de faţă nu este clar în ce centru comercial din Capitală a avut loc acest incident şi dacă la faţa locului s-a prezentat un echipaj de poliţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite