Un şofer fără permis nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a provocat un grav accident rutier. Bărbatul a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma accidentului atât conducătorul auto cât şi pasagerii, au fost răniţi Foto: Poliţia Capitalei
În urma accidentului atât conducătorul auto cât şi pasagerii, au fost răniţi Foto: Poliţia Capitalei

Şoferul unui autoturism care nu a oprit, miercuri, la semnalul poliţiştilor şi a provocat un accident rutier pe strada Alexandru Şerbănescu din Sectorul 1 al Capitalei, încercând să fugă apoi de la locul faptei, a fost arestat pentru 30 de zile. În uma accidentului, pasagerii cu care se afla în maşină au avut nevoie de îngrijiri medicale.

GALERIE FOTO


Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, poliţiştii rutieri au efectuat un semnal de oprire a autoturimului în timp ce acesta circula pe str. Barbu Văcărescu, şos. Fabrica de Glucoză, dar şoferul nu a oprit  şi, mai mult chiar, a încercat să se facă nevăzut.

„Miercuri, în jurul orei 07.35, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu în intersectia str. Barbu Vacarescu-sos. Fabrica de Glucoza au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe str. Barbu Vacarescu către bd. Pipera, dar conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat şi a continuat deplasarea către Bd. Alexandru Şerbanescu, încercând să se sustragă”, potrivit sursei citate.

Astfel că, poliţiştii ar fi procedat la urmărirea conducatorului auto, care pe str. Alexandru Şerbănescu a intrat in coliziune cu un autovehicul care circula din sensul opus, iar ulterior cu un stâlp din beton care susţine reţeaua de alimentare a tramvaielor situat in partea mediană a străzii.

„În urma coliziunii atât conducatorul auto cât şi pasagerii au fost proiectaţi în afara autovehiculului, iar ulterior acestui moment conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 24 de ani, a plecat în fugă de la faţa locului cu intenţia de a se sustrage, însă poliţiştii au reusit sa-l imobilizeze după ce l-au urmărit pedestru aproximativ 100 de m”, se mai arată în comunicat. 

În urma accidentului atât conducătorul auto cât şi pasagerii au fost răniţi.

Iar din verificările efectuate de procurori s-a stabilit faptul că şoferul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Astfel că în baza probatorului administrat, Judecătoria sectorului 1, a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile pe numele acestuia. 

.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite