Tramvaie blocate după ce un bărbat de circa 60 de ani a decedat în mijlocul intersecţiei. Circulaţia a fost reluată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corpul bărbatului a fost preluat de medicii legişti pentru a se stabili cauza morţii. FOTO Adevărul
Corpul bărbatului a fost preluat de medicii legişti pentru a se stabili cauza morţii. FOTO Adevărul

Tramvaiele de pe linia 1 şi 46 au fost blocate temporar pe linie în zona Obor, în această dimineaţă în jurul orei 10.30 după ce un bucureştean de circa 60 de ani a decedat în plină stradă, în apropiere de Pasajul Obor. Din primele informaţii, bărbatului i s-a făcut rău prăbuşindu-se chiar în intersecţie.

Măsura de deviere a traficului RATB a tramvaielor 1 şi 46 este o măsură standard care se ia în momentul în care o persoană moare pe traseul mijloacelor de transport în comun aflate sub administraţia RATB.

"Bărbatului în vârstă de circa 50-60 de ani i s-a făcut rău în plină stradă în jurul orei 10.30. Până ca transportul pe cele două linii să fie deviate, tramvaiele au fost blocate 20 de minute. Ulterior s-a făcut o buclă prin spatele Pieţii Obor, traseu care a mers prin Bulevardul Ferdinand, pe străzile Ziduri Moşi, Turmelor, Reînvierii şi Lizeanu apoi revenind pe traseul de bază prin Şoseaua Ştefan cel Mare. Niciun un mijloc de transport în comun al RATB nu a fost implicat în vreun fel în decesul bărbatului", a declarat Brânduşa Raeceanu, purtătorul de cuvânt al RATB.

Corpul decedat al bărbatului a fost preluat de medicii legişti, iar raportul medico-legal va stabili care a fost cauza morţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite