Ce lefuri au şefii RATB. Regia reacţionează la speculaţiile referitoare la salariile directorilor instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salariile din RATB au rămas la nivelul din 2008

Potrivit unui anunţ oficial al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, directorul general al RATB are un salariu net de 4.477 de lei, iar remuneraţia directorilor executivi se încadrează între 5.442 de lei şi 6.898 de lei. „Suma de 23.000 de lei, vehiculată în presă ca reprezentând salariul lunar al unui director RATB, nu este conform cu realitatea“, se arată într-un comunicat al Regiei.

Ca urmare a informaţiilor apărute în presă priviind salariile directorilor Regiei Autonome de Transport Bucureşti, reprezentanţii instituţiei au făcut un anunţ public privind salarizarea conducerii RATB.

Potrivit informării reprezentanţilor RATB, directorul general al instituţiei beneficiază de o remuneraţie lunară de 4.477 de lei. Directorii executivi sunt ceva mai norocoşi, salariile lor fiind cu 1.000 de lei, chiar cu 2.000 de lei mai mari decât al directorului general.

Astfel, veniturile nete lunare obţinute de directorii RATB sunt:
Director Infrastructură – 6.724 de lei;
Director Resurse Umane – 6.724 de lei;
Director Tehnic – 6.898 de lei;
Director Exploatare – 6.898 lei;
Director Economic – 6.898 lei;
Director Comercial – 6.898 lei;
Director Uzina RATB – 5.442 lei.

Reacţia instituţiei RATB a venit ca urmare a informaţiilor apărute în presă referitoare la veniturile lunare ale conducerii RATB, care ar ajunge până la 23.000 de lei. Reprezentanţii RATB precizează că această sumă reprezintă cuantumul pe care l-a obţinut fostul director de Resurse Umane, Gheorghe Rebegeanu, în momentul în care a ieşit la pensie, în anul 2010.
Conform anunţului RATB, venitul fostului Director de Resurse Umane s-a constituit din salariul lunar, prima de vacanţă şi două salarii de bază acordate angajaţilor la pensionare.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite