Persoanele fără casă din Sectorul 6, adăpostite în centrele sociale ale primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei care au nevoie de adăpost au fost duşi în centrele primăriei FOTO Arhivă
Cei care au nevoie de adăpost au fost duşi în centrele primăriei FOTO Arhivă

Câteva persoanele fără adăpost din Sectorul 6 al Capitalei au fost identificate şi duse către adăposturi din cauza temperaturilor foarte scăzute înregistrate în Bucureşti.

Astfel, echipajele poliţiei, însoţite de personal calificat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, s-au deplasat în sector identificând patru persoane care au fost transportate şi cazate temporar în centrele sociale unde au găsit  un adăpost în care să se încălzească, au beneficiat de masă caldă, igienă personală şi de îngrijire medicală de specialitate.

În continuare, o echipă mobilă formată din poliţişti locali şi asistenţi sociali acţionează pentru a depista persoanele fără adăpost şi pentru a le conduce în centrele de asistenţă socială de pe raza Sectorului 6.

Poliţia Locală a Sectorului 6  intervine cu mai multe echipaje de ordine publică şi circulaţie care asigură fluidizarea traficului, însoţesc şi sprijină utilajele de deszăpezire, monitorizează operatorii de salubritate şi identifică problemele cauzate de condiţiile meteo nefavorabile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite