Oprescu a explicat de ce apar gropi în asfalt: Mixtura cu care sunt acoperite rezistă doar câteva zile. E o soluţie de cârpăceală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Oprescu FOTO Marian Iliescu

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat astăzi, în cadrul emisiunii „După 20 de ani“, care sunt motivele care duc la deteriorarea asfaltului de pe străzile Bucureştiului. De asemenea, edilul-şef a precizat că mixtura cu care sunt acoperite gropile din asfalt nu rezistă mai mult de câteva zile.

Oprescu spune că Primăria Capitalei are în grijă 1.200 de bulvarde şi străzi principale, potrivit stirileprotv.ro. În momentul în care i-a fost prezentată o imagine din Bucureşti în care se vede cu uşurinţă că în asfalt este o groapă mare, edilul-şef a recunoscut că reparaţiile străzilor se fac printr-o soluţie de „cârpăceală“.

De asemenea, a spus Oprescu, administraţia Capitalei nu este capabilă să intervină imediat pentru a astupa gropile apărute în asfalt.

„Probabil ca în două, trei zile când nu mai plouă şi astea ... o să intre băieţii şi o s-o facă, că asta fac toată ziua, pe toate străzile. Unele le-am verificat şi eu. E proaspătă, dar ştiţi de ce e proaspătă? Pentru că a fost acoperită cu mixtură din asta, dar e mixtură - cum vă spuneam foarte deschis - care nu ţine decât câteva zile“, a precizat Oprescu, făcând referire la imaginea cu groapa care i-a fost arătată în emisiune.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite