Metrorex introduce noi tipuri de cartele: biletul pentru o călătorie, abonament anual şi cartele pentru grupuri. Care sunt preţurile

Metrorex introduce noi tipuri de cartele: biletul pentru o călătorie, abonament anual şi cartele pentru grupuri. Care sunt preţurile

Automat de vânzare cartele Metrorex FOTO Mediafax

Metrorex, compania de stat care administrează reţeaua de metrou din Bucureşti, va introduce noi cartele pentru călătoriile cu metroul, pentru o singură călătorie şi pentru grupuri, dar şi un abonament anual, arată un proiect de ordin al ministrului transporturilor, elaborat de Ministerul Transporturilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proiectul, lansat marţi în dezbatere, menţine tarifele pentru cartelele actuale: 5 lei pentru cartela cu două călătorii, 20 lei pentru cartela cu 10 călătorii, 70 lei pentru abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii, 25 lei pentru abonament săptămânal cu număr nelimitat de călătorii şi 8 lei pentru abonament de o zi.

Documentul introduce cinci noi tipuri de cartele de călătorie cu metroul: cartela cu o călătorie, la un preţ de 2,5 lei, abonamentul anual (720 lei), cartela pentru grup de trei persoane (5 lei), cartela pentru grup de patru persoane (6,5 lei) şi cartela pentru grup de cinci persoane (8 lei).

Proiectul va rămâne în dezbatere până pe 19 august, iar după aprobarea sa urmează să fie publicat în Monitorul Oficial şi va intra în vigoare în termen de cinci zile de la data publicării.

citeste totul despre: