Iulia, eleva dispărută de la Colegiul „Sf. Sava“, obişnuia să-i lase scrisori mamei sale: „Îi scria că o iubeşte sau să o ierte dacă mai greşeşte câteodată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Ionescu, tatăl fetei dispărute miercuri, a declarat că Iulia obişnuia să îi lase scrisori mamei sale în care să îi spună că o iubeşte sau că regretă dacă a suparat-o. După ce Iulia Ionescu, tânără dispărută, i-a trimis un mesaj duhovnicul său în care i-a scris că Apocalipsa este aproape, preotul a fost audiat de poliţişti.

Potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax, preotul paroh al Bisericii „Sântul Nicolae“ Militari, Visarion Alexa, a declarat poliţiştilor că ştia de la Iulia Ionescu faptul că aceasta intenţiona să urmeze „o viaţă monahală“ şi chiar a pus la dispoziţia anchetatorilor un mail primit de la fata în vârstă de 15 ani, în care îl anunţa că doreşte să plece la o mănăstire.

În acest context, sursele citate au declarat că poliţiştii au făcut deja o adresă către Patriarhia Română pentru a se verifica dacă eleva a ajuns la vreuna dintre mănăstirile din ţară. Pe de altă parte, Daniel Ionescu, tatăl fetei, a declarat, pentru „Adevărul“, că fata i-ar fi trimis un mesaj duhovnicului ei în care îi spunea că „vine Apocalipsa şi că ar trebui să se roage“.

Iulia Ionescu îi lăsa des mamei sale scrisori

Daniel Ionescu, tatăl fetei dispărute miercuri în drum spre şcoală, spune că fiica sa obişnuia să îi lase mamei sale scrisori în care să-i spună ce simte pentru ea sau să îi ceară iertare dacă uneori o mai supără. „Îi scria deseori mamei sale mesaje. Îi spune că o iubeşte sau că îi pare rău dacă o mai supără câteodată“, a replicat Daniel Ionescu în momentul în care reporterii ziarului „Adevărul“ l-au întrebat dacă fiica sa a lăsat un bilet, miercuri, în care spunea că a decis să plece la mănăstire.

Poliţiştii care o caută pe elevă i-au audiat şi pe părinţii fetei, care au dat detalii cu privire la comportamentul şi anturajul acesteia. Totodată, ei au luat imaginile surprinse de camerele din zona staţiei de metrou Eroilor, unde fata s-a despărţit de mama ei, miercuri, în jurul orei 12.00, urmând să meargă la şcoală.

image

De altfel, anchetatorii urmează să vizioneze imaginile surprinse de toate camerele de luat vederi din zonă, pentru a se stabili traseul Iuliei Cristina Ionescu.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, în seara zilei de miercuri, adolescenta a ajuns la un magazin din Sectorul 1, unde şi-a vândut telefonul mobil, un I Phone 5, şi lănţişorul din aur.

Identificat de autorităţi, bărbatul care a cumpărat telefonul şi lanţul minorei a fost audiat şi a povestit că, ulterior, le-a vândut mai scump unei alte persoane.

Potrivit aceleiaşi surse, urmează ca toţi colegii de clasă ai Iuliei să fiu audiaţi, în timp ce la nivelul Poliţiei Capitalei a fost constituit un grup de lucru din care fac parte directorul adjunct al Poliţiei Capitalei pe linie de investigaţii criminale, şeful Poliţiei Sectorului 5, şi câte un reprezentant din partea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române şi a Departamentului de Informaţii şi Protectie Internă.

„Minora dispărută se numeşte Ionescu Iulia Cristina, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre“, se arată într-un comunicat de presă trimis de reprezenţii Poliţiei Capitalei.

Cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112 sau să ia legătura cu Secţia 19 Poliţie din Bucureşti.

Pe aceeaşi temă:

Tatăl Iuliei, eleva dispărută miercuri, despre fiica sa: „I-a trimis un mesaj duhovnicului ei că vine Apocalipsa. A intrat pe site-uri ciudate“

O elevă de la Colegiul „Sf. Sava” din Capitală a fost dată dispărută

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite