Bilanţul incidentelor după furtuna din Capitală: vântul a doborât copaci, corturi şi construcţii provizorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproape 80 de copaci au căzut din cauza vântului puternic FOTO Adevărul
Aproape 80 de copaci au căzut din cauza vântului puternic FOTO Adevărul

În urma furtunii care a lovit joi după-amiază Capitala, 18 persoane au fost duse la spital după ce au fost rănite de vijelie. Potrivit informaţiilor venite de la Ministerul Afacerilor Interne, 78 de copaci au fost doborâţi de vânt, iar trei panouri publicitare, cinci corturi şi construcţii provizorii au fost puse la pământ de rafalele puternice.

Tot din cauza fenomenelor meteorologice extreme, patru avioane au fost redirecţionate către Aeroportul Constanţa, deoarece nu puteau ateriza în condiţii de siguranţă pe Aeroportul „Henri Coandă“, transmite Mediafax. De asemenea, MAI „intervine, prin structurile sala operative, pentru gestionarea efectelor fenomenelor meteorologice“ .

Toate echipajele ministerului au fost mobilizate pentru a înlătura efectele produse de furtuna care a avut loc în Capitală, în intervalul 15.30-16.30. În acelaşi timp, Inspectoratul General al Poliţiei Române  a intervenit cu peste 600 de poliţişti rutieri ţi de ordine publică, precum şi cu 180 de maşini, în Bucureşti şi Ilfov.

Peste 180 de angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au ieşit pe străzi cu 120 de autospeciale, pentru a interveni în cazurile de urgenţă.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE FOTO Vijelia a făcut ravagii în Capitală. Zeci de oameni răniţi, o femeie de 80 de ani în comă

Patru maşini avariate în Capitală, după furtuna de miercuri noapte

Din cauza furtunii un copac a căzut în curtea Şcolii nr.4

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite