FOTO În Parcul Moghioroş se udă iarba şi pe ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi afară plouă şi aleile sunt pline de apă, aspersoarele funcţionează FOTO Andrei Militaru
Deşi afară plouă şi aleile sunt pline de apă, aspersoarele funcţionează FOTO Andrei Militaru

Aspersoarele udă de zor iarba, dar şi trotuarele Parcului Moghioroş din Capitală, care a fost închis aproape trei ani pentru reamenajare, în timp ce afară plouă din belşug.

Deschis în vara anului 2015, cu aproape un an întârziere, Parcul Moghioroş a stârnit discuţii contradictorii, multe persoane fiind nemulţumite de lipsa spaţiilor de joacă şi de faptul că s-au tăiat foarte mulţi copaci în timpul reabilitării.

Dar iată că nemulţumirile faţă de acest parc continuă şi în ziua de astăzi. Concret, oamenii se plâng de faptul că nu există scurgeri pe alei, iar când plouă se formează bălţi de apă.

„Parcul Moghioroş, care a fost recent reabiltat, are astăzi alei pline de apă, iar aspersoarele udau spaţiile verzi deşi afară plouă. Aţi mai văzut o asemenea bătaie de joc?”, a declarat Andrei Militaru, un cetăţean care locuieşte în apropierea parcului.

Acesta a precizat că până şi copacii pentru care s-au cheltui mii de euro au fost lăsaţi să se usuce, în timp ce piatra folosită pe alei s-a desprins.

Modernizarea Parcului Moghioroş din Capitală  a costat 75 de milioane de lei, bani europeni. Primăria Sectorului 6 a contribuit cu puţin peste un milion de lei.

Proiectul a prevăzut modernizarea spaţiilor verzi de peste 10 hectare prin amenajarea de piste pentru biciclişti/role, a unor zone pentru concerte, pentru câinii de companie şi pentru fitness, a unui skatepark, alături de terenuri multisport, locuri de joacă pentru copii, mese de şah.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite