Circulaţia pe linia 41, întreruptă după deraierea unui tramvai în zona Piaţa Presei, a fost reluată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tramvai al liniei 41 a deraiat în apropiere de capatul de linie de la Piaţa Presei Libere FOTO Mediafax
Un tramvai al liniei 41 a deraiat în apropiere de capatul de linie de la Piaţa Presei Libere FOTO Mediafax

Circulaţia pe linia 41, întreruptă după deraierea unui tramvai în zona Piaţa Presei Libere din Capitală, a fost reluată după aproximativ o oră şi jumătate, a declarat purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu.

Potrivit lui Tobescu, echipele de intervenţie ale RATB au repus pe linie tramvaiul deraiat în jurul orei 09.00, în apropierea capătului de linie de la terminalul Piaţa Presei Libere, acesta fiind dus la depou.

Circulaţia tramvaielor pe linia 41, care fac legătura între cartierul Ghencea şi Piaţa Presei Libere, a fost reluată în jurul orei 10.30.Tonescu a precizat că linia de autobuze 641, introdusă în circulaţie după deraierea tramvaiului, va fi păstrată până când tramvaiele liniei 41 vor ajunge să circule în intervalele normale de timp.

Tramvaiul, care venea dinspre cartierul Ghencea, a deraiat în zona ultimului macaz, înainte de schimbarea sensului de mers la capătul de linie de la terminalul Piaţa Presei Libere. În momentul deraierii, burduful care delimita două dintre vagoanele tramvaiului s-a rupt, a spus Tobescu.

Purtătorul de cuvânt al RATB a precizat că nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite