Zilele Teatrului Studenţesc ocupă scenele Capitalei: tinerii actori joacă timp de şase zile pe scenele din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zilele Teatrului Studenţesc vor avea loc în Bucureşti în perioada 8 şi 14 iulie FOTO Adevărul
Zilele Teatrului Studenţesc vor avea loc în Bucureşti în perioada 8 şi 14 iulie FOTO Adevărul

Mai multe spectacole de teatru vor fi puse în scenă de studenţii universităţilor de teatru şi film din Bucureşti în cadrul Zilelor Teatrului Studenţesc. Festivalul va avea loc în perioada 8 şi 14 iulie.

Zilele Teatrului Studenţesc înseamnă şapte zile de spectacole, 12 piese de teatru puse în scenă de tinerii actori de la UNATC, Hyperion şi Spiru Haret din Bucureşti şi de două ori mai multe locuri în sală, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.

Nu vor lipsi premiile, acordate pentru cel mai bun spectacol, cea mai bună actriţă şi cel mai bun actor, precum şi premiul publicului, participanţii fiind răsplătiţi în ultima zi din festival.

Printre spectacolele ce vor fi prezentate se numără "Recviem pentru un Iepuraş" (Universitatea Spiru Haret: Facultatea de arte - Actorie), "Dar dragostea?" (UNATC), "Omul-Pernă" (UNATC) şi "Autostrada fără ieşire" (UNATC).

Intrarea este liberă şi se face numai pe bază de rezervare, la 021.320.20.59/0735.026.762 sau la adresa de internet a evenimentului.

Asociaţia Culturală "În Culise" a fost înfiinţată în 2011 de doi tineri din domeniul artelor spectacolului, cu scopul de a organiza evenimente culturale. Aceasta îşi propune să readucă în atenţia tinerilor dramaturgia ca formă de divertisment, prin punerea în scenă a unor spectacole actuale, inovative şi nonconformiste şi prin organizarea unor evenimente cu caracter cultural care promovează arta dramatică şi tinerii creatori.

În prezent, Asociaţia Culturală "În Culise" se ocupă de activitatea Teatrului "În Culise".

Pe aceeaşi temă:

Bucureştiul Creativ al Festivalului „George Enescu“ reinventează Capitala

Jazz-ul şi poezia se contopesc pentru o lună de vară la Palatul Mogoşoaia. A treia ediţie a festivalului, deschisă pe 7 iulie

Bucureştiul devine al lui Caragiale de la 1 iulie. A doua ediţie a festivalului de teatru şi muzică, din nou în Capitală

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite