VIDEO Şoferi, atenţie! Brigada Rutieră este cu ochii pe voi: amenzi de peste 21.000 de lei date într-o nouă acţiune „sub acoperire”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amenzi de peste 21.000 de lei au fost date într-o nouă acţiune ”sub acoperire” a Brigăzii Rutiere
Amenzi de peste 21.000 de lei au fost date într-o nouă acţiune ”sub acoperire” a Brigăzii Rutiere

O nouă acţiune „sub acoperire” a Brigăzii Rutiere din Bucureşti a demonstrat încă o dată că o bună parte dintre şoferii bucureşteni nu respectă regulile de bază de circulaţie decât atunci când ştiu că sunt urmăriţi. În două zile, poliţiştii au dat amenzi în valoare de peste 21.000 de lei.

Una dintre acţiunile frecvente ale Brigăzii Rutiere de Poliţie Bucureşti este aceea de a supraveghea traficul cu echipe formate din autospeciale neinscripţionate şi motociclete, pentru a-i depista şi sancţiona pe acei conducători auto care respectă normele rutiere doar atunci când observă echipajele inscripţionate ale poliţiei.

”Lipsa unui echipaj rutier în trafic nu trebuie să conducă la ideea că în acea zonă există un vid sancţionatoriu pentru şoferii indisciplinaţi”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Abateri ale şoferilor sancţionate de poliţişti sub acoperire

Brigada Rutieră a acţionat în perioada 27-28.08.2013, în urma acţiunii fiind sancţionaţi 61 de conducători auto, iar valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale a depăşit suma de 21.000 lei.

Potrivit sursei citate, astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Brigada Rutieră te priveşte din umbră: 10 permise reţinute şi amenzi de 17.000 de lei, într-o acţiune de două zile ”sub acoperire”

VIDEO Cum fentează şoferii bucureşteni regulile de circulaţie. Jungla din traficul Capitalei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite