Accident pe linia de tramvai în faţa mallului Park Lake. O persoană a fost rănită VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident foto IPN

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost rănit în urma unui accident care a avut loc, luni seară, pe linia de tramvai de pe strada Liviu Rebreanu din Bucureşti, în dreptul mallului Park Lake.

Potrivit primelor informaţii, un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost lovit de un tramvai în timp ce traversa neregulamentar, în dreptul unei găuri din gardul care a fost montat, în urmă cu aproximativ un an, între cele două linii de tramvai.

Starea bărbatului accidentat este stabilă, acesta fiind transportat la spital. 

Pe o distanţă de aproximativ un kilometru, de-a lungul unuia dintre cele mai mari centre comerciale din Capitală, între intersecţia Camil Ressu - Liviu Rebreanu şi Liviu Rebreanu - Parcul IOR, a fost montat un gard care separă liniile de tramvai, gard care a stârnit nemulţumirea oamenilor care au făcut, în timp, mai multe demersuri pentru ca la mijlocul distanţei să fie înfiinţată o trecere de pietoni. Au fost strânse şi semnături, însă fără niciun rezultat. În cele din urmă, oamenii au rupt în două locuri gardul şi, de câteva luni, au traversat neregulamentar, punându-şi în pericol viaţa. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite