Vladimir Cebotari: Moldova ar avea de câştigat dacă Plahotniuc ar fi prim-ministru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Justiţiei, Vladimir Cebotari, afirmă că în discuţiile pe care le are cu partenerii de dezvoltare încearcă să le explice acestora despre impactul ce l-ar avea liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, în dezvoltarea ţării dacă ar fi fost prim-ministrul Republicii Moldova.

În cadrul emisiunii „Important” de la TVC21, ministrul Justiţiei a avut doar cuvinte de laudă la adresa şefului său de partid, Vlad Plahotniuc, atribuindu-i acestuia un rol determinant în menţinerea parcursului proeuropean al ţării.

„Dumnealui este, din punctul meu de vedere, omul care a asigurat stabilitatea în toţi anii de după 2009 încoace. Mă refer mai mult la cursul proeuropean. Nu în ultimul rând, dumnealui probabil a fost cel mai mare mediator şi negociator între toate forţele politice atunci când a fost necesar de a se promova anumite reforme mai dure”, a declarat Vladimir Cebotari

Cebotari, care este şi vicepreşedintele PDM, susţine că Plahotniuc a contribuit semnificativ pentru ca „angajamentele pe care le-am avut în acea Foaie de parcurs sau în planurile noastre de guvernare să se materializeze. Cred că dumnealui a avut un rol foarte mare ca ţara să ajungă acolo unde este”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite