Vladimir Cebotari îi acuză de minciună pe Socialişti şi afirmă că autocarul incendiat la Ceadîr-Lunga era altul decât cel filmat în spotul electoral al PSRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDM Vladimir Cebotari i-a acuzat pe Socialişti de minciună şi de manipulare, după ce Ion Ceban a anunţat despre faptul că autocarul care a fost filmat în unul dintre spoturile electorale ale PSRM a fost incendiat, iar în spatele acestei situaţii ar sta Democraţii.

„Din câte eu am înţeles în ultima perioadă, acel autocar nici nu a fost în spotul socialiştilor. Eu am înţeles că este vorba despre un alt autocar, dar care aparţine aceluiaşi agent economic. Din câte noi am înţeles şi din declaraţiile agentului economic, este vorba de careva situaţii posibil conflictuale dintre agenţii economici. Sigur că cuiva îi este convenabil să creeze tensiune, să creeze o atmosferă răutăcioasă”, a declarat Vladimir Cebotari la Adevărul Live.

Amintim că un autobuz a fost incendiat într-o parcare la Ceadîr-Lunga. Socialiştii au afirmat că autocarul incendiat este anume acela care a fost filmat în unul dintre spoturile alectorale ale Socialiştilor pentru alegerile din 24 februarie. Şeful stuffului electoral al PSRM, Ion Ceban, a dat de înţeles că în spatele acestui incident ar sta Democraţii.

Poliţia a anunţat că acest caz nu are conotaţie politică.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite