Vlad Plahotniuc, într-o nouă vizită în SUA. Va avea întrevederi cu mai mulţi oficiali americani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, oligarhul Vlad PLahotniuc, se află în aceste zile într-o vizită de lucru în Statele Unite. Informaţia a fost confirmată de serviciul de presă al formaţiunii, după ce miercuri, 17 mai, mai multe instituţii de presă de la Chişinău au lansat informaţia că democratul ar fi zburat spre Washington.

Potrivit comunicatului de presă al PDM, Plahotniuc va avea întrevederi cu oficiali din Congresul SUA, Departamentul de Stat, Consiliul Naţional de Securitate al Casei Albe, dar şi la alte instituţii. Alte detalii nu au fost oferite deocamdată.

De menţionat că, la începutul lunii mai 2016,  la invitaţia Consiliului Atlantic, Plahotniuc a avut prima sa vizită în SUA în calitate de oficial din partea Republicii Moldova. Atunci, Vlad Plahotniuc a avut o întrevedere la Departamentul de Stat al SUA, cu Victoria Nuland, asistentul pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice al Secretarului de Stat american. La întrevedere a participat Bridget Brink, asistent adjunct al Secretartului de stat american, care s-a aflat recent la Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite