Vlad Filat: „Nimeni nu mă poate şantaja“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Vlad Filat FOTO Adevărul
Premierul Vlad Filat FOTO Adevărul

Vlad Filat califică drept şantaj acţiunile recente ale colaboratorilor CNA, care au arestat şi deschis dosare penale pe numele mai multor miniştri din partidul pe care îl conduce. Premierul însă dă asigurări că el nu se lasă niciodată şantajat.

Acţiunile întreprinse în ultima perioadă nu au nimic de-aface cu lupta împotriva corupţiei, ci este o luptă politică, pornită de un partid, care foloseşte o instituţie în scopurile sale, a declarat jurnaliştilor premierul Vlad Filat. El spune că este firesc ca în aceste condiţii să se ceară votul de neîncredere şefului de la CNA.

„Acţinule recente nu reflectă obiectivul pe care ni l-am propus atunci când am reformat CNA. PLDM a promovat reforma CNA şi a votat pentru acest conducător(n.n.Viorel Chetraru). Acel vot a fost oferit pentru ca în Republica Moldova să fie respectată legea, ca oamenii să nu simtă frică şi teroare. Este absolut normal ca atunci când au loc derapajele la care m-am referit, cei care au oferit votul de încredere să se pronunţe“, a declarat premierul.

„În acest context, va trebui să transmit repetat un mesaj. Eu nu sunt şantajabil. Nimeni nu va reuşi să facă presiuni asupra mea. În ultimul timp au avut loc atâtea acţiuni de intimidare, s-au transmis atâtea mesaje, atât în adresa mea cât şi a colegilor mei, încât această stare de lucruri arată încă o dată cât de corect am procedat“, a mai declarat Filat.

 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite