VIDEO „Nu o să ne înţeleagă Socialiştii”. Despre ce a discutat Andrian Candu cu o reprezentantă a Partidului Şor, la Orhei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania electorală i-a adus faţă-n faţă, pe străzile din Orhei, pe Democraţi şi activiştii Partidului Şor. Preşedintele Parlamentului, democratul Andrian Candu, nu a ezitat să se apropie de echipa formaţiunii lui Ilan Şor şi să schimbe câteva vorbe.

Andrian Candu i-a propus unei tinere, care făcea agitaţie electorală pentru Partidul Şor, să schimbe geaca formaţiunii pe care o reprezenta pe cea albastră cu trei trandafiri a PDM.

Tânăra a refuzat oferta lui Andrian Candu şi a i-a propus acestuia să ia fularul Partidului Şor. La rândul său, Candu la fel a refuzat să primească darul din partea oponenţilor săi politici, motivând că „nu o să ne înţeleagă Socialiştii de peste drum”.

Candu s-a lăudat că la democraţi campania se desfăşoară mai bine decât la cei din Partidul Şor: „Noi avem autobuz frumos, o echipă frumoasă, tânără, avem rezultate deja. Voi aveţi rezultate într-un oraş, noi în toată ţara”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite